Първоначално публикувано от oem
Известие
Collapse
No announcement yet.
защо ми скочиха оборотите
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от oemТази операциа на Виза Унискан дали може да се извърши?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
На мен нищо не ми взеха. И жилото ми регулираха за гаста, че след зануляването почна да гасне. Било много опънато (аз го бях опънал за да не падат много оборотите) и не можело да се върне моторчето до край и за това гаснеше отначало. Голям кеф е сегаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolПървоначално публикувано от oemЗначи да кажа, че става. С визата преди малко в един сервиз ми занулиха всички настройки на екуто. И вече и моите обороти са бетон.Ще видим утре сутрин как ще е след днешното нулиране.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillasНякои ще каже ли къде може да се направи това адаптиране в София!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebТова "адаптиране" е едно просто Reset-ване или нулиране на компа. Би трябвало навсякъде да могат да го направят ...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment