Известие

Collapse
No announcement yet.

защо ми скочиха оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem
    Значи да кажа, че става. С визата преди малко в един сервиз ми занулиха всички настройки на екуто. И вече и моите обороти са бетон.
    имаш ли осезаема разлика с новия дебитомер преди и след зануляването на екуто?
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Не, нямам. Или поне не мога да преценя.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Тази операциа на Виза Унискан дали може да се извърши?
        И на мене с Виза под дос е програмата ей ся ми я занулиха защото сама колата започна да вдиага обороти свалих клапата с моторчето и поне я изчистих.Аз я свалих за да го нулирам сам като се подаде 12ж ток за 2 сец на 6 и 7 пин.Понеже на моторчето имаше 6 пин първият липсваше и се отказах за да не стане фал, нямах мултицет за да видя на кабелите кои пускат ток!Така че 30лв са си много пари за 1мин работа!
        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

На мен нищо не ми взеха. И жилото ми регулираха за гаста, че след зануляването почна да гасне. Било много опънато (аз го бях опънал за да не падат много оборотите) и не можело да се върне моторчето до край и за това гаснеше отначало. Голям кеф е сега

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
            Значи да кажа, че става. С визата преди малко в един сервиз ми занулиха всички настройки на екуто. И вече и моите обороти са бетон.
            имаш ли осезаема разлика с новия дебитомер преди и след зануляването на екуто?
            Вече и сутрин пали добре и не се дави след смяна на дебитомера Ще видим утре сутрин как ще е след днешното нулиране.

Comment

Някои ще каже ли къде може да се направи това адаптиране в София!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                Във всеки Bosch Service трябва да могат да го правят!

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                  Аз не съм от София и не знам, но гледам доволни мнения изказани към Lisan, Бобо и там доста други. Разтърси се из форума. Специално за София не са малко сервизите в който ще ти помогнат.

Comment

Това "адаптиране" е едно просто Reset-ване или нулиране на компа. Би трябвало навсякъде да могат да го направят ...

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
                      Това "адаптиране" е едно просто Reset-ване или нулиране на компа. Би трябвало навсякъде да могат да го направят ...
                      Да, то не е нещо механично. Закачат я на компютър. Програмата има опциа "Self-adaptation test" Минава теста, нулира всички настрйки в комютъра и готово. Ти като запалиш после компютъра прочита позицията на дросела и така взема тази стойност за нулева. Така мисля, че става работата. Даже не като запалиш. Тя се нулира при включен котакт. Още тогава компютъра разбира, че при тази позиция на дросела е нулата.

Comment

Working...
                      X